Logo Humaniora Color SVG
Terug naar alle nieuwsberichten

In de kijker scholengemeenschap WIJS!

Datum: 25-11-2022 | 17:16

24 november | Volleybaltoernooi te Stekene

Tot op heden hebben we zelden of nooit leerkrachten in the picture gezet (of ze moesten op pensioen gaan of dergelijke.) Terwijl er in vele regio's problemen zijn om het leerkrachtentekort op te lossen, hebben we er in Stekene zelden of nooit mee te maken. De sfeer is goed onder de collega's en dat is het geval tijdens de schooluren, maar ook daarbuiten.

Gisterenavond behaalden Team Fun en Team Fanatiek onder veel enthousiasme van de supporters de tiende en de tweede plaats op het volleybaltoernooi van de Scholengemeenschap Wijs

Het is niet de eerste keer dat we het volleybaltoernooi organiseren te Stekene, maar het deed ons wel deugd na al die corona-perikelen. Menige scholen waren van de partij en dankzij de hulp van enkele collega's, onze leerlingen van het vierde jaar uit de richting sport die het belangrijkste sportevenement van het jaar mee hielpen begeleiden en de talrijk aanwezige supporters, kunnen we kortweg zeggen dat het 'WIJS' was.

Met dank aan de gemeente Stekene, alle medewerkers en zeker en vast ook de leerlingen om alles in goede banen te leiden. De sportleerkrachten hebben Stekene wederom eens op de kaart gezet en 't was op z'n minst gezegd een bijzonder leuke en sportieve meeting.

Een geslaagde sportieve avond!

Gelijkaardige berichten

Amizant

Lees meer

Uitstap Brussel

Lees meer

Samen de stilte doorbreken

Lees meer

Auteur in de klas

Lees meer