Logo Humaniora Color SVG
Terug naar alle nieuwsberichten

Vastentocht

Datum: 01-04-2022 | 17:43

1 april | Vastentocht

Op vraag van onze leerlingen werd er deze week nog in allerijl een vastenactie georganiseerd. Er werden verschillende routes uitgestippeld (3km, 5km en 15 km) en de leerlingen konden zich inschrijven voor een wandeltocht, looptocht of fietstocht, andere kozen dan weer voor de elektrische step of het skateboard. Het weer hadden we - zacht uitgedrukt - een beetje tegen vandaag. Door de gure wind en los door de dwarrelende sneeuwvlokken heen, bereikten we uiteindelijk terug onze school. Dankzij de warme chocomelk kregen die verkleumde handjes eindelijk terug kleur. Op het einde van de vastentocht was er voor iedereen een pannenkoek voorzien en ook de zakjes frietjes verdwenen als sneeuw voor de zon. (Bitterballen, curryworst special en 'Fish and chips' waren helaas niet bestelbaar. Zo kort dag was dat echt niet mogelijk hoor! Misschien een volgende keer.)

Proficiat aan de leerlingen (en leraar) die de tocht al lopend hebben afgelegd. Zij kwamen als eerste toe op de speelplaats en te bedenken dat ze een paar keer van de route zijn afgeweken. Het was zeker en vast niet hun bedoeling om de vissers te storen aan de Stekense Vaart.
Volgende keer zijn we met z’n allen wat minder luidruchtig in het stiltegebied.

Na de confrontatie met de natuurelementen was het tijd voor het leerlingencontact. Met bange handjes namen de leerlingen hun rapport in ontvangst. Hopelijk zijn jullie allemaal tevreden met de behaalde punten. 

Geniet alvast van enkele foto's van vandaag (en geniet natuurlijk ook met volle teugen van de paasvakantie.)

Gelijkaardige berichten